• تاریخ انتشار : 1393/03/07 - 10:00

همایش پلاک عشق در دانشکده

برگزاری همایش پلاک عشق در دانشکده

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه، همایش"پلاک عشق" ویژه دانشجویان شرکت کننده در اردو راهیان نور، روز چهارشنبه مورخ 14/12/1392 در آمفی تئاتر شهید ولی زاده دانشکده داروسازی و در جوارمقبره 2 تن از شهدای گمنام برگزارگردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده در این مراسم که با حضور آقایان بیژن نوباوه، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی،دکتر رمضانخوانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه،حجه الاسلام سید جعفری، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده و دکتر قدیانی تشکیل گردید، آقای حسن پور، مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان توضیحاتی پیرامون این اردو بیان نمودند.سپس آقای نوباوه ضمن بیان مثال هایی عینی در ارتباط با نوع رابطه ای که شهدا با یکدیگر داشتند،صفا و صمیمیت و از خودگذشتگی بین آنها را الگویی برای نسل جوان امروز خواندند.وی همچنین به امکانات کشور در مقابله با دشمن اشاره کرد و ایمان را رمز پیروزی بر دشمنان دانست.ایشان سخنان خود را با پرداختن به مسئله جنگ فرهنگی و شبیخون فرهنگی علیه کشورمان به پایان رسانید.

این مراسم با اجرای نمایش"میخوام مثل بابام بشم" توسط گروه خوشه ادامه یافت و در پایان شرکت کنندگان جهت قرائت فاتحه و زیارت دسته جمعی به سوی مزار شهدای گمنام روانه گردیدند.