• تاریخ انتشار : 1400/02/28 - 12:10

قابل توجه دانشجویان-نکات مربوط به امتحان

دانشجویان گرامی جهت شرکت در امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به موارد زیر توجه نمایید

دانشجویان گرامی جهت شرکت در امتحانات پایان هر نیمسال
به موارد زیر توجه نمایید

دانشجویان ۴۸ ساعت قبل از هر آزمون باید بررسی کنند که حتما آزمون برای آنها در سامانه فرادید تعریف شده باشد.

اگر روز و ساعت آزمون برایشان مشخص نیست یا مشکلی وجود دارد حتما ۲۴ ساعت قبل از شروع آزمون به خانم کمین یا اداره آموزش اطلاع بدهند.

در روز امتحان هیچ تغییری برای هیچ دانشجویی انجام نخواهد شد.

دانشجویانی که در زمان امتحان با مشکل سیستمی مواجه می شوند همان روز مجاز به ارسال ایمیل می باشند.

برای دانشجویانی که به هر دلیل نتوانند در امتحان شرکت کنند (فراموشی روز و ساعت امتحان یا جا ماندن و...) غیبت اعلام می شود و این دانشجویان نمی توانند امتحان مجدد بدهند .

اداره آموزش هیچ مسئولیتی درخصوص سطح و تعداد سوالات امتحان و زمان اعلام شده توسط استاد ندارد

برای افزایش زمان آزمون و تغییر تعداد سوالات با اساتید از طرف اداره آموزش هیچگونه تماسی گرفته نمی شود
شماره واتس آپ جهت ارسال پیام برای مسئول سامانه فرادید

ادرس ایمیل