• تاریخ انتشار : 1394/10/23 - 14:19
معرفی کتاب

تالیف کتاب به اهتمام آقای دکتر پور احمد

تالیف کتاب به اهتمام آقای دکتر پور احمد استاد گروه سم شناسی و داروشناسی دانشکده به همراه پنج تن از دانشجویان دانشکده

معرفی کتاب

هنگامی که از میراث اسلام سخن به میان می‌آید، اذهان به سمت علم و دانش و تأثیر شگرف علمای اسلامی بر گسترش آن متمایل می‌شود. چنانچه این واقعیت تنها از زبان یک مسلمان و ایرانی مطرح شود، هرقدر منصفانه و به دور از جانبداری، باز هم ممکن است این ذهنیت ایجاد شود که تعصب دینی و ملی بر نویسنده یا نویسندگان اثر داشته است. اما جالب اینجاست که غربیان و غیر مسلمانان نیز به نقش گران‌بهای مسلمانان در گسترش علوم، معترف‌اند؛ همان‌طورکه در جای جای این کتاب، از نظرات تاریخ‌نگاران و شرق‌شناسان غیر مسلمان و عموماً غربی در زمینه دانشمندان اسلامی و نقش آن‌ها در گسترش علوم، سخن به میان آمده است.

کتاب "دانش پزشکی اسلامی در مغرب زمین" به اهتمام  و زیر نظر جناب آقای دکتر جلال پوراحمد، استاد محترم گروه سم‌شناسی و داروشناسی دانشکده داروسازی  و تلاش و کوشش 5 تن از دانشجویان محترم دانشکده داروسازی در طی 5 سال گذشته  تألیف شده است.

این کتاب در نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه واقع در ولنجک جنب دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عرضه میگردد.