• تاریخ انتشار : 1394/03/27 - 08:37
بازدید علمی دانشجویان داروسازی از شرکت داروسازی سیناژن

بازدید علمی از شرکت داروسازی سیناژن با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با صنعت داروسازی کشور و افق های جدید پیشرو در زمینه ی بیوتکنولوژی دارویی، روز یکشنبه مورخ 17/3/94 به همت اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده داروسازی و با حضور 20 نفر از دانشجویان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده در ابتدای این برنامه  پس  از  حضور  یافتن  دانشجویان  در  محل سالن کنفرانس  شرکت سیناژن دانشجویان جهت آشنایی بیشتر با تاریخچه فعالیت شرکت و دستاورد های جدید در زمینه  دارو های بیوتکنولوژیک با مسئول مربوطه به بحث و گفت و گو پرداختند.
سپس، دانشجویان  از  بخش های  مختلف  تولید  فراورده های  دارویی  شامل  بخش های  کشت سلولی،  استریلیزاسیون ،فرمولاسیون ، بسته بندی و کنترل کیفی بازدید بعمل آوردند. درپایان این مراسم دانشجویان پس از صرف نهار محل بازدید راترک نمودند.

• گروه خبری : 20746