• تاریخ انتشار : 1395/03/23 - 08:25

موفقیت دو نفر از فارغ التحصیلان دکتری تخصصی دانشکده

تبریک موفقیت دو نفر از فارغ التحصیلان دکتری تخصصی دانشکده داروسازی در چاپ تعداد کثیری مقاله آی اس آی در ژورنال های معتبر بین المللی در طی دو سال گذشته

با خبر شدیم که دو نفر از دانش آموختگان Ph.D رشته سم شناسی دانشکده داروسازی، آقایان دکتر احمد سلیمی و دکتر عنابت اله صیدی که در تاریخ 11/3/1395 با درجه ممتاز و نمره 20 پایان نامه دکترای تخصصی (Ph.D) دفاع نموده اند موفق شدند در طی دو سال گذشته که مشغول انجام عملیات پایان نامه خود بودند به ترتیب دکتر احمد سلیمی 24 مقاله ISI و دکتر عنایت اله صیدی 18 مقاله ISI را به اهتمام استاد راهنمای خود جناب آقای دکتر جلال پوراحمد در ژورنال های معتبر بین المللی رشته سم شناسی به چاپ برسانند.

ما این موفقیت چشمگیر را که با همت شبانه روزی این عزیزان و راهنمایی آقای دکتر پوراحمد میسر گردید، صمیمانه تبریک عرض می نماییم.

روابط عمومی دانشکده

لینک مقالات دکتر سلیمی