• تاریخ انتشار : 1397/04/26 - 11:33
  • بازدید : 1385
  • تعداد بازدیدکننده : 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معرفی کتاب آزمون­های محدودیت و تعیین بار میکروبی

ترجمه و انتشار کتاب آزمون­های محدودیت و تعیین بار میکروبی [رویکردهای معتبرسازی و الزامات جهانی] با تلاش و همت دکتر آرش محبوبی دانشیار و مدیر گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی شهید بهشتی و دکتر مهشید دریاب و دکتر نسرین حیدری اشکذری

معرفی کتاب

کتاب "آزمون­های محدودیت و تعیین بار میکروبی [رویکردهای معتبرسازی و الزامات جهانی]"

با نام اصلی Microbial Limit and BioburdenTests: Validation Approaches and Global Requirementsنوشته Lucia Clontzبا تلاش و همت دکتر آرش محبوبی دانشیار و مدیر گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی شهید بهشتی و دکتر مهشید دریاب و دکتر نسرین حیدری اشکذری ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با حمایت مرکز تحقیقات سلامت غذا در تیرماه ۱۳۹۷ منتشر شده است.

کتاب حاضر مشتمل بر ۱۱ فصل و 463 صفحه می­باشد و پیرامون موضوعاتی نظیر زندگی و بوم­ شناسی میکروبی آلودگی میکروبی و چگونگی کنترل آن،آزمون­های محدودیت میکروبی موجود در فارماکوپه ­های مختلف،انواع آب با کاربری در داروسازی،پایش محیطی،ملاحظات بار میکروبی در معتبرسازی تمیزکاری تجهیزات،معتبرسازی روش و سنجش مطلوبیت محیط­های کشت،چگونگی بررسی­ کیفیت میکروبی فرآورده ­های دارویی،زیست­ داروها و مواد اولیه،آزمون­های سریع و روشهای جایگزین در میکروب­ شناسی،بیوفیلم و نحوه برخورد با داده­ های میکروبی و نامعلوم و خارج از مشخصات به بحث می­پردازد.

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • گروه خبری : 64661
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست