معرفی کتاب آزمونهای محدودیت و تعیین بار میکروبی
ترجمه و انتشار کتاب آزمونهای محدودیت و تعیین بار میکروبی [رویکردهای معتبرسازی و الزامات جهانی] با تلاش و همت دکتر آرش محبوبی دانشیار و مدیر گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی شهید بهشتی و دکتر مهشید دریاب و دکتر نسرین حیدری اشکذری
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/oldfile/azmon-microbi-mahbobi-l.jpg)
معرفی کتاب
کتاب "آزمونهای محدودیت و تعیین بار میکروبی [رویکردهای معتبرسازی و الزامات جهانی]"
با نام اصلی Microbial Limit and BioburdenTests: Validation Approaches and Global Requirementsنوشته Lucia Clontzبا تلاش و همت دکتر آرش محبوبی دانشیار و مدیر گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی شهید بهشتی و دکتر مهشید دریاب و دکتر نسرین حیدری اشکذری ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با حمایت مرکز تحقیقات سلامت غذا در تیرماه ۱۳۹۷ منتشر شده است.
کتاب حاضر مشتمل بر ۱۱ فصل و 463 صفحه میباشد و پیرامون موضوعاتی نظیر زندگی و بوم شناسی میکروبی آلودگی میکروبی و چگونگی کنترل آن،آزمونهای محدودیت میکروبی موجود در فارماکوپه های مختلف،انواع آب با کاربری در داروسازی،پایش محیطی،ملاحظات بار میکروبی در معتبرسازی تمیزکاری تجهیزات،معتبرسازی روش و سنجش مطلوبیت محیطهای کشت،چگونگی بررسی کیفیت میکروبی فرآورده های دارویی،زیست داروها و مواد اولیه،آزمونهای سریع و روشهای جایگزین در میکروب شناسی،بیوفیلم و نحوه برخورد با داده های میکروبی و نامعلوم و خارج از مشخصات به بحث میپردازد.