• تاریخ انتشار : 1394/07/05 - 09:44
دوره کارورزی دانشجوی آلمانی در آزمایشگاه داروسازی

در راستای برنامه تبادل دانشجو بین دانشگاه های مختلف که توسط موسسه IAESTE انجام می پذیرد،آقای سباستین وروبل دانشجوی رشته علوم زیستی دانشگاه آخن آلمان جهت گذراندن دوره یک ماهه کارورزی درآزمایشگاه گروه داروشناسی-سم شناسی دانشکده مشغول به کارگردید.

دوره کارورزی دانشجوی آلمانی در آزمایشگاه داروسازی

در راستای برنامه تبادل دانشجو بین دانشگاه های مختلف که توسط موسسه IAESTE  انجام  می پذیرد،آقای سباستین وروبل دانشجوی رشته علوم زیستی دانشگاه آخن آلمان جهت گذراندن دوره یک ماهه کارورزی درآزمایشگاه گروه داروشناسی-سم شناسی دانشکده مشغول به کارگردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، آقای وروبل در طی این مدت مدل های مختلف فارماکولوژیک کار با حیوانات آزمایشگاهی را زیر نظر اساتید ودستیاران گروه داروشناسی-سم شناسی فرا گرفته و درنهایت گواهی نامه ای مبنی برگذراندن دوره فوق برای ایشان صادر گردید.موسسه IAESTE  یک موسسه مستقل بین المللی است که باهمکاری کشورهای مختلف به تبادل دانشجویان  با هدف تبادل دانش وفرهنگ میان کشورهای مختلف وبرقراری وتوسعه روابط بین الملل میان دانشگاه های برتر جهان می پردازد و چنانچه دانشجویی مایل باشد  می توانددر مقاطع بالای علمی با گذراندن دوره کارورزی درارتباط با رشته تحصیلی خود دانش وتجربه عملی کسب کند . درحال حاضر حدود7000دانشجو توسط این موسسه مبادله می شوند و ایران به عنوان یکی از اعضای فعال آن شناخته شده است.