• تاریخ انتشار : 1393/12/26 - 08:58
جلسه رابطین علمی وصنفی دانشکده های داروسازی سراسرکشور در دانشکده داروسازی

جلسه رابطین علمی و صنفی دانشکده های داروسازی سراسر کشور با حضور آقای دکتر وحیدی ریاست دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی ، آقای دکتر سجادی دبیر انجمن داروسازان ایران و آقای دکتر برزگر دبیر نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور در محل دانشکده داروسازی شهید بهشتی برگزار گردید.

جلسه رابطین علمی و صنفی دانشکده های داروسازی سراسر کشور با حضور آقای دکتر وحیدی ریاست دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی ، آقای دکتر سجادی دبیر انجمن داروسازان ایران و آقای دکتر برزگر دبیر نوزدهمین  سمینار دانشجویان داروسازی کشور در محل دانشکده داروسازی شهید بهشتی برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشکده در ابتدای این جلسه آقای دکتر وحیدی رییس دانشکده ضمن عرض خیرمقدم به  مهمانان و شرکت کنندگان درجلسه به استعدادها و پتانسیل های قوی رابطین علمی دانشکده های داروسازی سراسرکشور اشاره نمودند، ایشان خواستار هماهنگی بیشتر و قوی تر در این حوزه گردیدند. در ادامه آقای دکتر برزگر ضمن اعلام تاریخ های 15 اردیبهشت الی 15 تیر ماه برای پذیرش مقالات و 17-14 مهر ماه برای برگزاری نوزدهمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسرکشور که مهر ماه سال آینده در شیراز برگزار خواهد شد،به ایجاد چند غرفه ی جدید در این سمینار اشاره کردند ،که از میان این غرفه ها می توان غرفه ی دستاورد های دانشکده های داروسازی  سراسر کشور را به عنوان شاخص ترین غرفه نام برد.ضمنا ایشان برای یکپارچگی هرچه بیشتر این سمینار از راه اندازی پایگاه اینترنتی www.ipss.ir و برای بالا بردن اعتبار علمی مقالات، طرحی را مبنی بر گرفتن تعهد نامه از دانشجو و استاد راهنما برای حفظ اعتبار علمی مقاله پیشنهاد کردند که با رای اکثریت رابطین به تصویب رسید.

جلسه با صحبت های آقای دکتر سجادی ادامه یافت و ایشان ضمن توضیح برخی از فعالیت های انجمن پاسخ گوی سوالات مختلف رابطین شدند.

در پایان این جلسه با توافق دکتر سجادی و رابطین دانشکده های کشور شاخه ی دانشجویی انجمن داروسازان ایران در قالب کار گروه دانشجویی ایجاد شد و قرار شد جلسات این کار گروه با هماهنگی های لازم در محل دفتر انجمن داروسازان ایران برگزار گردد.

مسئول روابط عمومی دانشکده