• تاریخ انتشار : 1392/12/17 - 15:06
  • بازدید : 2063

اولین فارغ التحصیل .Ph.D بیوتکنولوژی دارویی

اولین فارغ التحصیل PhD بیوتکنولوژی دارویی

جلسه دفاع نهایی از پایان نامه خانم دکتر تبرزد از دستیاران رشته بیوتکنولوژی دانشکده داروسازی با عنوان طراحی و توسعه آپتامرهای اولیگونوکلئودی به عنوان لیگاند اختصاصی برای فاکتور8 انعقاد انسانی با راهنمایی اساتید(دکتر نفیسی، دکتر وحیدی) و اساتید مشاور(دکتر کاظمی، دکتر ابوفاضلی،دکتر شاه حسینی ) با موفقیت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیشرفت های چشمگیر بیوتکنولوژی در سالیان اخیر،خصوصا تکنیک های DNA نوترکیب جایگاه و اهمیت این رشته را در کلیه علوم و بویژه علوم داروئی و پزشکی ارتقاء بخشیده است از این رودانشکده داروسازی با پذیرش دانشجوی PhD   به صورت تخصصی به ارتقاء و گسترش این رشته پرداخته است.که اولین فارغ التحصیل در این رشته (خانم دکتر تبرزد  رتبه اول امتحان بورد بیوتکنولوژی دارویی در سال 1388 ودانشجوی برگزیده در جشنواره آموزشی شهید مطهری درسال1389 وسال 1392)موفق به دفاع از پایان نامه  با درجه عالی گردید.

شایان ذکر است کتابی تحت عنوان آپتامرهای اولیگونوکلئوتیدی نیز توسط گروه بیوتکنولوژی دانشکده در سال 1391 به چاپ  رسیده است.

روابط عمومی دانشکده