1- تغیین مقدار اریترومایسین با استفاده از تکنیک انتشار در محیط جامد |
2- تعیین مقدار استرپتومایسین با استفاده از تکنیک
کدورت سنجی در محیط مایع
|
3- آزمایش اثریخشی ماده محافظ میکروبی یک نمونه شربت خوراکی موجود در بازار |
4- آزمایش محدودیت میکروبی یک نمونه شربت خوراکی موجود در بازار
|
5- آزمایش محدودیت میکروبی یک نمونه سوسپانسیون آنتی اسید خوراکی موجود در بازار |
6- آزمایش سترونی آمپول تزریقی به روش انتقال مستقیم |
7- آزمایش سترونی ویال تزریقی به روش صاف کردن غشایی |
8- سترونی با استفاده از حرارت خشک و مرطوب |