1- تعاریف بیوتکنولوژی و تاریخچه |
2- صنایع بالا دستی |
3- انتخاب میکروارگانیسم ها |
4- نگهداری میکروارگانیسم های صنعتی |
5- مختصات فضای مناسب تولید فرآورده های بیولوژیک |
6- وسایل مورد نیاز در محل تولید فرآورده های بیولوژیک |
7- انواع بیوراکتور |
8- منابع غذایی و میکروالمنت ها در کشت سلولی |
9- تهیه مایع تلقیح |
10- انواع روش های کشت جامد |
11- انواع روش های کشت مایع |
12- بیوتکنولوژی کلاسیک و مدرن |
13- حامل های کلونینگ و بیانی |
14- میزبان های بیانی |
15- روش های جداسازی ژن |
16- آنزیمهای مناسب جهت دستورزی ژنها |
17- انتقال سازه نوترکیب به داخل سلولهای میزبان بیانی |
18- غربالگری سلولهای حاوی سازه نوترکیب |
19- کلیات پروتئین و تغییرات پس از ترجمه |
20- فرآیندهای پائین دستی تولید فرآورده های نوترکیب |
21- کروماتوگرافی فیلتراسیون ژلی |
22- کروماتوگرافی بر هم کنش آبگریز |
23- کروماتوگرافی تعویض یونی |
24- کروماتوگرافی تمایلی |
25- مراحل تخلیص فرآوردۀ پروتئینی |
26- آنالیز فرآورده پروتئینی |
طرح دوره بیوتکنولوژی دارویی |