• تاریخ انتشار : 1399/02/06 - 11:58

مسابقه تفسیر قرآن در ماه مبارک رمضان

برگزاری مسابقه تفسیر سوره حجرات در ماه مبارک رمضان ویژه ی دانشجویان و کارکنان

hojorat.pdf

مسابقه تفسیر قرآن در ماه مبارک رمضان (ویژه ی دانشجویان و کارکنان)

به منظور گسترش فعالیت ها ی قرآنی در دانشکده و بهره مندی از رهنمودها و مضامین بلند اخلاقی و دینی قرآن کریم،  مسابقه تفسیر سوره حجرات در ماه مبارک رمضان توسط کانون قرآن و عترت دانشکده در دو بخش دانشجویی و پرسنلی برگزار می گردد.
علاقه مندان به شرکت در مسابقه، می توانند تفسیر سوره حجرات را از کتاب تفسیر نور نوشته ی حجه الاسلام قرائتی و یا از فایل پیوست مطالعه فرمایند.
سوالات در تاریخ دهم  ماه مبارک رمضان ( 15 اردیبهشت) در کانال کانون قرآن و عترت ( @kanoonqoran)  و وب سایت دانشکده قرار خواهد گرفت و مهلت پاسخگویی تا بیست و هفتم ماه رمضان (1 خرداد ) خواهد بود.
جوایز بخش دانشجویی : به 5 نفر از برگزیدگان کارت هدیه به مبلغ 100000  تومان اهدا خواهد شد.
جوایز بخش پرسنلی : به 5 نفر از برگزیدگان کارت هدیه به مبلغ 100000  تومان اهدا خواهد شد.

دانلود فایل تفسیر سوره حجرات