• تاریخ انتشار : 1402/08/08 - 12:33

برگزاری آزمون بخش آوایی جشنواره قرآن و عترت دانشکده داروسازی

پس از پایان مهلت ثبت نام جشنواره فرهنگی و قرآنی دانشکده داروسازی و ثبت نام 216 نفر در رشته بخش‌های متنوع جشنواره، فرآیند ارزیابی در رشته‌های مختلف آغاز شد.  آزمون بخش آوایی جشنواره قرآن و عترت دانشکده داروسازی روز یکشنبه 7 آبان ماه ساعت 12 الی 15 با حضور داوران متخصص این رشته در بخش خواهران و برادران به صورت حضوری و مجازی از طریق اسکای روم برگزار شد.

همچنین خانم عابدینی سرپرست مدیریت تعالی فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و خانم دکتر یوسفی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده داروسازی، از روند اجرای آزمون آوایی بازدید کردند. آزمون مرحله معارفی ثبت‌نام‌کنندگان در بخش‌های تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه، احکام و سبک زندگی روز سه‌شنبه 9 آبان در سایت دانشکده داروسازی به صورت  حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد.