• تاریخ انتشار : 1399/01/25 - 09:25

برندگان مسابقه ی صنفی، کتاب قانون

مسابقه نوروزی "کتاب قانون" توسط کارگروه صنفی نواندیشان دانشکده داروسازی شهید بهشتی از تاریخ ۷ تا ۱۳ فروردین برگزار گردید‌.

این مسابقه که با هدف آشنا کردن دانشجویان داروسازی با آیین نامه ها و قوانین داروخانه و صنف داروسازی شکل گرفت، توانست قریب به ۲۵۰ نفر از دانشجویان داروسازی سراسر کشور را به خود جذب کند.

از ۷ تا ۱۳ فروردین هر شب یکی از آیین نامه های داروسازی نظیر آیین نامه تاسیس و اداره داروخانه، قانون مقررات امور پزشکی و دارویی و ..  در کانال تلگرام نواندیشان قرار گرفت و یک سوال از هرکدام طرح شد‌. شرکت کنندگان در ازای پاسخ به هر سوال، یک امتیاز دریافت می کردند.

به ۳ نفر از دانشجویانی که پس از این ۷ روز بیشترین امتیاز را کسب کردند، به قید قرعه هر نفر مبلغ یک میلیون ریال تقدیم گردید.

اسامی برندگان مسابقه:

- نگار بزرگ چمی، دانشجوی داروسازی شهید یهشتی، ورودی ۹۳

- ریحانه سعادتی، دانشجوی داروسازی مشهد، ورودی ۹۸

- فاطمه راحتی، دانشجوی داروسازی آزاد دامغان، ورودی ۹۳

همچنین می توانید با مراجعه به کانال نواندیشان از منابع و سوالات این مسابقه بهره مند شوید: @sbmunoandishan

بعلاوه در این مسابقه 68 نفر از دانشجویان به تمام سوالات پاسخ صحیح داده بودند که این موفقیت را خدمت این عزیزان تبریک عرض می نماییم.