• تاریخ انتشار : 1400/03/24 - 08:43

اطلاعیه دریافت دوز دوم واکسن کووید19

دریافت دوز دوم واکسن کووید19 روز دوشنبه 31 خرداد ماه 1400 در دانشکده

با سلام

به اطلاع می رساند که واکسیناسیون دوز دوم واکسنCOVID-19 کلیه ی افرادی که در دو تاریخ دوم و پنجم خردادماه دوز اول واکسن خود را در دانشکده داروسازی دریافت کرده اند، در روز دوشنبه مورخ ١۴٠٠/٠٣/٣١ از ساعت ۸.۳۰الی ۱۲.۳۰در طبقه ی اول دانشکده داروسازی انجام خواهد شد.

ساعت حضور دانشجویان هر ورودی از طریق نماینده ورودی به ایشان اطلاع داده خواهد شد.

به همراه داشتن کارت ملی و کارت واکسیناسیون برای کلیه افراد دریافت کننده واکسن الزامی می باشد.

لازم به ذکر است که در این تاریخ تزریق دوز اول واکسن انجام نخواهد شد و افراد صرفا با در دست داشتن کارت واکسیناسیون می‌توانند دوز دوم خود را دریافت کنند.

خواهشمند است حتما در بازه زمانی اطلاع داده شده در دانشکده حضور داشته باشید و قبل از حضور فلوچارت مراحل واکسیناسیون را مطالعه فرمایید.

لازم به ذکر است که دانشکده، برنامه ی دیگری برای واکسیناسیون نخواهد داشت و لازم است کلیه ی متقاضیان در تاریخ ذکر شده به دانشکده مراجعه نمایند.