• تاریخ انتشار : 1402/08/24 - 10:45

آیین اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشکده داروسازی برگزار شد

آیین اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشکده داروسازی روز یک‌شنبه 21 آبان ماه ساعت 13 در سالن آمفی‌تئاتر شهید ولی‌زاده دانشکده داروسازی برگزار‌شد.

این مراسم با هدف تقدیر از برگزیدگان بخش‌های آوایی، معارفی، سبک زندگی، ادبی، هنری و پژوهشی جشنواره در سه گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد. لازم به ذکر می‌باشد در بخش‌های مذکور 70 نفر برگزیده شدند. همچنین در ادامه برنامه، با حضور رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جناب آقای دکتر زالی، مسئول محترم نهاد رهبری دانشگاه حجه الاسلام خدیوی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه خانم دکتر اسماعیلی و سایر مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نهاد مقام معظم رهبری و دانشکده داروسازی از منتخبین جشنواره قرآن و عترت دانشکده داروسازی، برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره کشوری قرآن و عترت و مقام آوران سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت تقدیر به عمل آمد.