1- تعاریف بیوتکنولوژی و تاریخچه 2- صنایع بالا دستی 3- انتخاب میکروارگانیسم ها
4- نگهداری میکروارگانیسم های صنعتی 5- مختصات فضای مناسب تولید فرآورده های بیولوژیک 6- وسایل مورد نیاز در محل تولید فرآورده های بیولوژیک
7- انواع بیوراکتور 8- منابع غذایی و میکروالمنت ها در کشت سلولی 9- تهیه مایع تلقیح
10- انواع روش های کشت جامد 11- انواع روش های کشت مایع 12- بیوتکنولوژی کلاسیک و مدرن
13- حامل های کلونینگ و بیانی 14- میزبان های بیانی 15- روش های جداسازی ژن
16- آنزیمهای مناسب جهت دستورزی ژنها 17- انتقال سازه نوترکیب به داخل سلولهای میزبان بیانی 18- غربالگری سلولهای حاوی سازه نوترکیب
19- کلیات پروتئین و تغییرات پس از ترجمه 20- فرآیندهای پائین دستی تولید فرآورده های نوترکیب 21- کروماتوگرافی فیلتراسیون ژلی
22- کروماتوگرافی بر هم کنش آبگریز 23- کروماتوگرافی تعویض یونی 24- کروماتوگرافی تمایلی
25- مراحل تخلیص فرآوردۀ پروتئینی 26- آنالیز فرآورده پروتئینی طرح دوره بیوتکنولوژی دارویی
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست